dimarts, 24 de març del 2015

L’Institut Vil•la Romana guanya la XXIII edició del concurs d’aprenents de fusta i moble de Catalunya.



Ho ha tornat a fer i no deixa de sorprendre’ns, el nostre alumne Gerard Pagespetit va tornar a guanyar el concurs d’aprenents de fusta i moble de Catalunya; enhorabona Gerard!!!!!!!!!!!!!!!

El passat divendres 20 de març a les instal·lacions de l’Escola Industrial de Sabadell, va tenir lloc la XXIII edició d’aquest prestigiós concurs que aglutina més d’una trentena d’alumnes dels diferents centres que imparteixen fusta i moble arreu del nostre territori.

Per aquest edició, la peça proposada era un penjador de disseny, els participants tenien quatre hores per a realitzar-la.


Tanmateix el paper dels tres participants, a part del Gerard, també van participar en Marc Ramisa i l’Olivier Loisy, va ser d’una gran qualitat. Els nostres tres alumnes van demostrar unes habilitats excepcionals, no només en l’acabat de la peça si no també en la rapidesa que la que van executar la feina; a tots tres la nostra gratitud per deixar al Vil·la Romana en el lloc més alt.




Des d’aquí també volem felicitar a l’EME (Escola municipal d’ensenyament de La Garriga), que van guanyar en la categoria de PQPI, enhorabona companys!!!.

Tot això ens anima a seguir treballant en l’enfusta’t, que comença a donar els seus fruits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada